1 juli 2018 bestaat Natuurlijk Fit! met Brigitta 2 jaar!!

1 juli 2018 bestaat Natuurlijk Fit! met Brigitta 2 jaar!!  Dat vraagt om een leuke traktatie.

Wauw, wat vliegt de tijd voorbij als je plezier hebt in je werk. Zondag 1 juli a.s. bestaat mijn praktijk alweer 2 jaar en wat is er veel gebeurd in de tussentijd.
Ik startte met diverse opleidingen in de natuurgeneeskunde om te kijken of we thuis aan verbetering van de gezondheid van onze kinderen konden werken. En ja, dat kon! Wauw wat een verschillen, daar wordt je enthousiast van. Zelf zo enthousiast dat ik besloot om mijn eigen praktijk te starten. Volle angst vooruit en rustig aan bekijken hoe het gaat dacht ik bij de Kamer van Koophandel in 2016. Maar tijd om rustig aan te doen was er niet heel vaak bij.

Ik krijg vaak de vraag wat voor een soort mensen mijn praktijk bezoeken en waarom ze dan precies komen. Nou, ik heb al heel veel lieve, aardige, onzekere, angstige, gefrustreerde en verdrietige mensen ontmoet. Sommige van hen hadden wilden weten hoe ze iets gezonder of bewuster met hun voeding om konden gaan en hadden slechts een klein duwtje in de goede richting nodig.

Anderen kwamen in verband met problemen als depressies, verhoogde cholesterol waarden, hoge bloeddruk en andere hart- en vaatziekten, diabetes mellitus type 1 en 2, overgewicht, schildklierproblemen, angstaanvallen, onzekerheid, candida infecties, ziekte van crohn, colitis ulcerosa en andere steeds terugkerende ontstekingen, AD(H)D, ASS, eetstoornissen, chronische vermoeidheid, fibromyalgie en andere reumatologische klachten, steeds terugkerende pijn en spierpijnklachten, problemen in het zenuwstelsel, artrose, artritis, osteoporose, hooikoorts en andere allergieën, bovenste luchtweg en longproblemen, eczeem en andere huidproblemen, etc.

Ik heb in 2 jaar tijd  ontzettend veel geleerd, leuke contacten gelegd en de eerste waarderingen voor mijn werk van huisartsen en zorg professionals in de omgeving ontvangen. Ik zit vol nieuwe ideeën voor de toekomst en moet daarom helaas ook af en toe vervelende beslissingen nemen, zoals het stoppen met de outdoor groepslessen vanaf aanstaande zomervakantie.

Uit het werken met groepen mensen haal ik de meeste energie. Prachtig om te zien wat mensen tijdens de cursusavonden van elkaar kunnen leren en hoe de vooruitgang van de één de ander kan motiveren om op een andere manier naar zijn of haar probleem te kijken. Alhoewel ik persoonlijk contact ontzettend belangrijk vind zullen er in de toekomst ook diverse online basis en verdiepingscursussen komen. Dit omdat ik regelmatig deze vraag krijg van mensen die de drukte van een groep mensen met alle bijkomende prikkels niet aankunnen of zodat ze zelf kunnen bepalen wanneer ze de lessen willen volgen.

Afgelopen week heb ik een ontzettend leuk gesprek gehad met een medewerker van kinderopvang de Zonnekinderen in Dinxperlo. We hebben samen het project ‘Hoe werkt mijn lichaam?’ bedacht en bekijken of dit aanstaande oktober samen met alle klassen van IKC De Bosmark in Dinxperlo uitgevoerd kan worden. De eerste reacties zijn goed en ik heb er al helemaal zin in. Volgende week staat er een gastles bij het Graafschap College in Doetinchem op het programma. Er benieuwd hoe de jongeren tussen de 17 en 21 jaar op deze interactieve les zullen reageren. Dat wordt nog een hele uitdaging, maar daar hou ik wel van.

Kortom, het waren 2 mooie en intensieve jaren en dat wil ik vieren door te trakteren. Mijn traktatie is een uitgebreid consult inclusief een kort consult om alle bevindingen te bespreken. Samen t.w.v. €120,00. Hier staat precies beschreven wat deze afspraken inhouden: https://www.natuurlijkfitmetbrigitta.nl/aanbod-tarieven/#tab-id-2

Wie verdient het volgens jou om deze prijs te winnen? Wie kan een wel een duwtje in de goede richting wat gezondheid betreft gebruiken? Laat mij weten wie het verdient en waarom hij/zij het verdient om deze prijs te winnen. Vergeet niet om beide de Facebook pagina van Natuurlijk Fit! met Brigitta te liken zodat de prijswinnaar automatisch een melding krijgt.

1 juli aanstaande wordt de prijswinnaar bekend gemaakt. Succes gewenst!

Liefs, Brigitta