Aangepaste openingstijden

Gepubliceerd op 16 september 2022 om 11:11

Lieve mensen,

 

Wat ontzettend fijn dat ik zoveel leuke reacties ontvang over het kosteloze inloopmoment op de maandagochtend. Ik kreeg net nog een lief berichtje van een dame die binnen een week al meer energie en minder fysieke klachten ervaarde. En dat terwijl ze al maanden met haar gezondheid aan het klungelen is.

 

Wat ze gedaan heeft? Slechts de eerste adviezen opgevolgd om haar spijsverteringsproces te verbeteren door bepaalde voedingsmiddelen te vermijden. Daarbij is ze gestart met innemen van extra vitaminen en mineralen om haar lichaam van meer energie te voldoen. Binnenkort komt ze vertellen hoe het gaat en bepalen we wat de volgende stap tot verbetering is.

 

Heb jij ook vragen op het gebied van voeding, gezondheid of verantwoord gebruik van aanvullende voedingsstoffen? Iedere maandag zit ik van 09.00 tot 12.00 uur voor je klaar in het gebouw van Fitnesscentrum Ponsen, Europastraat 2a in Dinxperlo.

 

Maar let op! Aanstaande maandag heb ik aangepaste openingstijden. Op 19 september ben je welkom tussen 08.30 en 10.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur. Zie ik je snel?

 

Liefs, Brigitta


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.