Welkom op mijn vernieuwde website

Leuk dat je er bent!

Na ruim 4 jaar werd het tijd om mijn website, huisstijl en dienstverleningspakket in een nieuw jasje te steken. Ik ben erg benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden. Er is veel gebeurd en net als voor iedereen was het jaar 2020 bij ons thuis een raar jaar. Door Covid-19 moesten we meer dan ooit te voren leren omdenken. Na wat opstartproblemen met het aanleren van een nieuwe dagstructuur lukte het aardig om het gezinsleven met het werk te blijven combineren. Ik heb er bewust voor gekozen het werk op een iets lager pitje te houden. Daarom bleef het zo stil op mijn website en Facebookpagina.

 

Maar nu ben ik terug, en misschien wel nog gemotiveerder dan in de afgelopen jaren. Daar waar ik in het begin nog zoekende was naar een passend aanbod op de website voor mijn cliënten, weet ik nu veel beter wat ik wil en dat is maatwerk. Ieder mens is uniek en iedereen is op zoek naar iets anders. In de afgelopen periode was er veel behoefte aan informatie over aanvullende voedingsstoffen bij mijn cliënten. Verder merkte ik dat mijn cliënten niet altijd zin of tijd hadden voor een uitgebreid consult en om een volledig plan van aanpak aan te gaan. Juist even tijd nemen voor wat kleine vragen tussendoor en de puntjes op de i zetten werd erg gewaardeerd. Regelmatig combineerde ik dit met een wandeling in de natuur, omdat dit zorgde voor extra ontspanningsmomenten en het paste ook nog eens goed in alle Covid-19 reglementen.

 

DOEN-plan

In de komende periode ga ik hier dan ook lekker mee door. Daarbij heb ik voor mensen die opzoek zijn naar een totaal pakket het DOEN-plan ontwikkeld. Met het DOEN-plan leg ik verbindingen naar voeding, lichaam, beweging en gedrag om het bewustzijn te vergroten. DOEN staat voor: Durven | Omdenken | Experimenteren | Nieuwe leefstijl.  Op basis van de individuele  vragen, wensen en /of problemen ga ik op zoek naar een passend aanbod. Daarbij maak ik ook regelmatig gebruik van een netwerk van specialisten, ieder met een eigen vakgebied. Samen motiveren we jou op een prettige manier bij het behalen van realistische doelen.

 

In het afgelopen jaar ben ik regelmatig werkzaam geweest voor een zorgbureau in de achterhoek. Hiervoor mag ik als persoonlijk begeleider mensen met AD(H)D, ASS, NAH, een lichte verstandelijke beperking of psychische stoornissen aan huis begeleiden. En ja, dat is fijn. De interactie met mensen is en blijft fantastisch. Het samen werken aan verbetering, maar ook ondersteunen bij de diepe dalen die mensen kunnen ervaren kan soms enorm intens en verdrietig zijn. Ook hier zag ik wat alle veranderingen omtrent COVID-19 teweeg bracht. Maar na regen is er altijd weer zonneschijn. Iets wat je niet uit het oog mag verliezen.

 

Ik verheug mij erop jullie weer regelmatig op de hoogte te houden met leuke weetjes uit gezondheidsland.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar en ondanks alles gezellige feestdagen en een energiek 2021 gewenst.

Liefs, Brigitta

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.