Enthousiast over experiment

Regelmatig vragen cliënten waarom ik zo weinig berichten schrijf en reclame maak op mijn social media kanalen. Nou dat zit zo:

 

Ik neem mij al ruim 5 jaar voor jullie wat meer op de hoogte te houden van alles waar ik mee bezig ben, maar ben er gewoonweg niet zo goed in. Berichten schrijven over een onderwerp waar ik enthousiast over ben vind ik leuk, maar mensen in ‘real life’ inspireren vind ik nog vele malen leuker.

 

Daarbij heeft het ook met wet- en regelgeving te maken. Omdat ik een webshop op mijn website heb staan met voedingssupplementen, mag ik niet alles schrijven over de gezondheidsvoordelen van bepaalde voedingsstoffen e.d. Achter de schermen ben ik bezig met het opzetten van een nieuwe webshop om dit probleem te omzeilen. Vanaf begin 2022 zal de verkoop van voedingssupplementen onder een andere naam gebeuren. Uiteraard verkoop ik ook dan uitsluitend producten uit het hoogste kwaliteitssegment en blijft de aandacht voor verantwoord supplementen gebruik onveranderd.

 

Verder ben ik de afgelopen maanden met ontzettend mooie dingen bezig geweest. Naast de normale werkzaamheden ben ik met een experiment begonnen. Eerst bij mezelf en later met een aantal proefpersonen. Ik kan je zeggen, dit wordt leuk! Wij zijn er alvast ontzettend enthousiast over. We zijn allemaal gezonder, fitter, energieker, helderder in het hoofd, zitten goed in ons vel en zijn ook nog eens behoorlijk wat kilo’s lichter. Persoonlijk ben ik op dit moment bijna 10 kilogram afgevallen. Ik kan je zeggen, dat voelt goed!

 

Heel langzaamaan werd ik de afgelopen jaren zwaarder. En ja, teveel stress, te weinig aandacht voor mezelf en ook nog eens tot de categorie 40+ horen werkte niet echt mee in de pogingen om het extra gewicht kwijt te raken. Mijn hormonen waren uit balans waardoor het niet lukte om vet te verbranden. Ondertussen lukt het beter om mijn agenda te bewaken en pluk ik de vruchten van mijn eigen experiment.  

 

Wij gaan nog even door met de testfase en binnenkort begin ik met het schrijven van een compleet gezondheidsprogramma waarin zowel aandacht voor voeding als beweging en ontspanning zal zijn. Medio 2022 verwacht ik klaar te zijn om het programma met jullie te delen. Het programma wordt online verkrijgbaar voor de zelfdoeners, maar ook in mijn praktijk met persoonlijke begeleiding. Daarbij ben ik nog aan het onderzoeken of ik dit in groepsverband ga aanbieden. Later meer hierover…..

 

Voor nu een fijne dag gewenst.

Liefs, Brigitta


«