Deel 1 - Nieuwe ontwikkelingen

Gepubliceerd op 15 februari 2022 om 12:00

Lieve mensen,

Het is bijna 6 jaar geleden dat ik de stoute schoenen aantrok en mijn eigen praktijk ben gestart. Zoals je hier hebt kunnen lezen is dit niet iets geweest waar ik altijd al van had gedroomd. Het was een samenloop van omstandigheden. Ik ben 9 jaar lang, met ontzettend veel plezier voor het vak, zelfstandig kok geweest. In die tijd leerde ik mijn lieve (ondertussen) echtgenoot kennen en heb ik mij omgeschoold als allround sportinstructrice. Ik had van mijn hobby mijn beroep gemaakt omdat de combinatie kok met een bouwvakker niet heel veel gezamenlijke vrije tijd opleverde. Lekker koken ben ik thuis altijd blijven doen.

 

Toen ik mij begon te verdiepen in de mogelijkheden van de orthomoleculaire therapie was dit in eerste instantie puur voor ons gezin bedoeld. En nu is het alweer bijna 6 jaar geleden dat ik met mijn eigen bedrijf gestart ben. Ik help mensen bij het verkrijgen van de fitste versie van zichzelf. Zowel preventief als ter ondersteuning bij fysieke of mentale gezondheidsklachten.

 

In de afgelopen jaren ben ik echt van het ondernemerschap gaan houden. Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën voor nieuwe kansen en ontwikkelingen. De factor tijd is hetgeen waar het nog weleens misloopt. En ook is het niet altijd makkelijk om de juiste personen te vinden die kunnen helpen om mijn ideeën tot uitvoering te brengen.

 

De bizarre tijd waarin we leven met quarantaines, beperkte uitgaansmogelijkheden en ga zo maar door bracht ook tijd om stil te staan bij de toekomst. Wat wil ik uitdragen? Hoe kan ik nog meer mensen helpen? Hoe kan ik mensen nog beter van dienst zijn? Dit was het begin van hele mooie nieuwe ontwikkelingen. Het is nog niet helemaal klaar, maar ik ben er stiekem  al wel hartstikke trots op. 

 

In mijn volgende bericht vertel ik jullie meer hierover. Voor nu een hele fijne dag gewenst. Het lijkt erop dat we vanavond goed bericht krijgen in de persconferentie. Wat ontzettend fijn om op korte termijn weer lekker van de mooie dingen in het leven te mogen genieten. Gezellige etentjes en feestjes met familie en vrienden. Eindelijk weer grotere groepen mensen om ons heen. Vergeet niet alle mensen die je liefhebt weer eens een hele dikke knuffel te geven. Dat hebben we veel te lang moeten missen. Zorg goed voor jullie zelf en voor elkaar!

 

Liefs, Brigitta


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.