Deel 4 - Nieuwe ontwikkelingen

Gepubliceerd op 15 februari 2022 om 18:01

Lieve mensen,

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel mensen hun fysieke en mentale gezondheid willen ondersteunen door het inzetten van extra voedingsstoffen. Denk aan vitaminen, mineralen, spoorelementen, fytonutriënten, antioxidanten, kruiden, enzymen, aminozuren en vetzuren. Maar dit levert ook een nieuwe vorm van stress op. De keuze in fabrikanten en producten is enorm en er is veel kwaliteitsverschil. Wat neem je dan? Wat voegt werkelijk iets toe? Welke merken leveren kwaliteitsproducten?

 

Als je hier niet voor hebt geleerd is het moeilijk om goede producten van de slechte te onderscheiden. En daar komt de kennis van een orthomoleculair therapeut goed van pas. Ik hecht veel waarde aan uitleg over de werking van verschillende producten. Deze service zorgt ervoor dat mijn klanten gaan begrijpen hoe iets werkt, waarom het wel of geen zin heeft om iets te gebruiken en op welke manier een product het beste tot zijn recht komt. Ik ben opgeleid in systeemdenken over lichaamsfuncties en de benodigde nutriënten om deze functies optimaal te laten verlopen. Alle orgaansystemen staan in verbinding met elkaar. Geen enkel orgaan werkt op zichzelf. Dit is een onderwerp waarbij ik in de toekomstige gezondheidsprogramma’s ook veel op terug zal komen.

 

Met leefstijl-, voeding-, beweeg- en ontspanningstips in combinatie met aanvullende voedingsstoffen hielp ik mensen al naar een fittere versie van zichzelf. Daarbij heb ik de Vitamine Maand-, Kwartaal- en Jaarbox ontwikkeld. Met een maand-, kwartaal- of jaarabonnement ontvang jij altijd de juiste producten die passen bij jouw gezondheidstoestand van dat moment.

 

Met de Vitamine Maandbox maak je kennis met de voordelen van gepersonaliseerde voedingssupplementen. De producten in deze box zijn een prima ondersteuning voor iedere dag en geschikt voor langdurig gebruik. De Vitamine Kwartaalbox passen we telkens aan naar de behoeften van het seizoen en naar de situatie waar jij je op dat moment in bevindt. Hierdoor ben je het hele jaar door verzekerd van de juiste voedingsstoffen. De Vitamine Jaarbox gaat nog een stap verder. Naast gepersonaliseerde voedingsstoffen ontvang je een compleet stappenplan van A tot Z om met je gezondheid aan het werk te gaan. De opbouw in producten zijn afgestemd op de onderwerpen waarmee je  aan de slag zult gaan. Omdat ieder mens uniek is wordt het abonnement ook altijd echt op de persoon en de situatie afgestemd. Je leert stap voor stap meer over de werking van je lichaam en leert de voordelen van gepersonaliseerde voedingssupplementen kennen. Dit is uniek in Nederland.

 

Ik zorg voor een professioneel stappenplan en check welke producten bij jouw wensen, doelen, leefstijl en eventuele medicijnen passen. Jij houdt meer tijd over voor andere zaken. Je krijgt waar voor je geld omdat er uitsluitend producten uit het hoogste kwaliteitssegment in de box verwerkt worden. De Vitamineboxen zijn duurzaam. We gaan verspilling van producten tegen omdat je alleen nog producten ontvangt die passen bij jouw situatie in de juiste hoeveelheden. Ik sta klaar voor al je vragen en pas de box met liefde aan als de omstandigheden bij jou zijn veranderd.

 

Eind maart gaan de websites online:  www.vitaminemaandbox.nl, www.vitaminekwartaalbox.nl en www.vitaminejaarbox.nl.  Dan kan ik jullie nog beter van dienst zijn met deze unieke gepersonaliseerde Vitamineboxen. Ik ben benieuwd of jullie hier net zo enthousiast over zijn als ik. Voel je vrij om een berichtje achter te laten.

 

Liefs, Brigitta


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.