Deel 5 - De laatste nieuwe ontwikkelingen

Gepubliceerd op 15 februari 2022 om 18:04

Lieve mensen,

 

Mijn laatste blogbericht over alle nieuwe ontwikkelingen. Vergat ik jullie bijna te vertellen over de wekelijkse inloopochtend bij Fitnesscentrum Ponsen aan de Europastraat 2a in Dinxperlo. Daar vind je mij vanaf 21 maart iedere maandagochtend van 9:00 tot 12:00 uur. Iedereen is welkom voor vragen op het gebied van natuurlijke gezondheid. Een afspraak maken is niet nodig en er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden. Ik vind het vooral heel fijn dat ik jullie op deze manier toch persoonlijk te woord kan blijven staan.

 

Fitnesscentrum Ponsen is ook een officieel ophaalpunt voor bestellingen vanuit Natuurlijk Fit met Brigitta, Verantwoord Supplementen Gebruik en de Vitamine Maand-, Kwartaal- en Jaarbox. Dat kan tijdens het inloopmoment, maar ook binnen de openingstijden van het fitnesscentrum.

 

Wil jij weten welke kleine stapjes je kunt zetten voor een gezonde(re) leefstijl? Vraag jij je af welke voeding of beweging past bij jouw fysieke of mentale klachten? Wil jij je lichaam extra ondersteuning bieden met behulp van voedingssupplementen uit het hoogste kwaliteitssegment? Loop dan gerust eens binnen. Je bent meer dan welkom.

 

Dit was de laatste blog over alle komende veranderingen. Voorlopig ga ik nog even hard aan de slag met het aanpassen van de website van Natuurlijk Fit met Brigitta en het opzetten van de nieuwe websites voor Verantwoord Supplementen Gebruik en de drie Vitamineboxen. Daarna start ik vanaf mei met een maandelijks onderwerp in de themablog op Natuurlijk Fit met Brigitta. Interessante informatie afgewisseld met lekkere recepten, leuke weetjes en mooie aanbiedingen.

 

Ik ben benieuwd welke onderwerpen op het gebied van gezondheid jullie bezighouden. Laat het mij weten dan kijk ik of ik hierover een nieuw themablog kan schrijven. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen. Ik hoop je vanaf 21 maart snel een keer te zien tijdens het inloopmoment op de maandagochtend in Dinxperlo. Je bent van harte welkom.

 

Liefs, Brigitta


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.