Hier word ik blij van!

Gepubliceerd op 13 juni 2022 om 13:35

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word oprecht blij van leuke kaartjes met een persoonlijk berichtje of mooi ingepakte bestellingen. Dit is iets waar ik in mijn werk dan ook veel aandacht aan besteed. Bestellingen worden altijd met zorg en liefde voor je ingepakt en zijn voorzien van tips voor verantwoord gebruik van voedingssupplementen, een gezellig kaartje of interessante informatie.

 

Tegenwoordig heb ik ook een verjaardagsactie voor de mensen die een bestelling plaatsen. Dit kan telefonisch, via Whatsapp, per e-mail, tijdens de wekelijkse inloopochtend of op www.verantwoordsupplementengebruik.nl of www.vitaminemaandbox.nl. 

 

Bij mij geen kortingscodes of een 2e product gratis voor je verjaardag, maar een leuke kaart en persoonlijk cadeautje. Eentje die met zorg voor je is uitgezocht en met liefde is ingepakt door Linda van Kado Geregeld. Afgelopen week heb ik de eerste mand met cadeautjes opgehaald. Ik ben erg benieuwd wat mijn klanten ervan vinden. Hopelijk worden ze er net zo blij van als ik. 

 

Liefs, Brigitta


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.