"Wat ik aan Brigitta waardeer is dat zij zich altijd voor 100% voor haar cliënten inzet.

Ze is creatief in haar werkwijze en denkt mee in de kosten. Wat je vraag of wens ook is, ze komt altijd met een passend aanbod."


Leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Brigitta Kruse. Ik ben getrouwd en heb twee puberdochters. Naast dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, hou ik van sporten,  eropuit gaan in de natuur, lekker koken en bakken met onze meiden en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

 

Met mensen werken is mijn passie. Het is steeds weer een uitdaging om te ontdekken waarom iemand op een bepaalde manier denkt of handelt en hoe ik dat vanuit mijn werk positief kan beïnvloeden. Voor mij hoeft niemand te voldoen aan het perfecte plaatje. Bestaat er überhaupt zoiets als een perfect plaatje? Ieder mens is uniek en er is altijd een reden voor een klacht of ongewenst gedrag dat tot uiting komt. Het is mijn uitdaging om de sleutel tot verbetering te vinden. Verder zouden we, naar mijn mening, best wat meer de tijd mogen nemen om elkaars talenten te ontdekken in plaats van teveel op elkaars onvolkomenheden te focussen. Dat zou het levensgeluk en de gezondheidstoestand van ons allemaal vergroten en de druk in de maatschappij voor een groot deel kunnen verlagen.

 

Na jarenlange gezondheidsklachten binnen ons gezin, waarbij er heel wat verschillende diagnoses uitgedeeld werden, ging het roer om. Het was niet zozeer dat we een negatieve ervaring met de behandelende artsen hadden opgedaan. Ik had vooral sterk de behoefte aan meer informatie en om zelf actief deel te nemen aan het verbeterproces. Niet afwachten, maar uitzoeken of er nog ondersteunende mogelijkheden waren voor de toekomst. Nou, die waren er! Ik raakte geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen de complementaire geneeskunde en koos voor diverse opleidingen en cursussen op orthomoleculair gebied.  De geleerde theorieën brachten we onder toeziend oog van de reguliere artsen in de praktijk. Dit gaf ons gezin een prettig en veilig gevoel.

 

Ondertussen ben ik gediplomeerd gezondheids-professional en heb verschillende  opleidingen en cursussen op HBO niveau afgerond. Daarbij gaat mijn voorliefde nog steeds uit naar de orthomoleculaire therapie.  Mijn diploma Medische Basiskennis, met de vakken anatomie, fysiologie, pathologie en psychosociale basiskennis, heb ik behaald om een gezondheidsprobleem altijd vanuit regulier en complementair oogpunt te kunnen bekijken. Daarmee behoud ik de korte lijnen  met de behandelende artsen van mijn cliënten.

 

 

In 2016 ben ik gestart met Natuurlijk Fit met Brigitta. Afhankelijk van jouw vraag en/of probleem werk ik vanuit mijn eigen praktijk, op locatie of samen met andere professionals uit mijn netwerk. Ook werk ik regelmatig voor zakelijke opdrachtgevers.  In mijn werk maak ik gebruik  van vier kernwaarden. Deze komen terug in alles wat ik denk, voel en doe. Ze zijn mijn visitekaartje en voor jou of jouw organisatie een indicatie wat mij onderscheidt van andere aanbieders.