Kwaliteit

Met Natuurlijk Fit met Brigitta wil ik in mijn vakgebied een voorbeeld zijn. Door regelmatig workshops, trainingen, bijscholingen en opleidingen te volgen, wordt professionaliteit geborgd. Zo blijf ik op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Natuurlijk Fit met Brigitta is geregistreerd voor de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg). Vertrouwen en discretie staan bij mij hoog in het vaandel.

 

Samenwerking

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk met specialisten opgebouwd, in diverse vakgebieden. Dit geeft mij de mogelijkheid om, afhankelijk van jouw vraag of probleem, samen te werken met andere professionals. De basis van mijn samenwerking is gebouwd op wederzijds respect. Samen met mijn samenwerkingspartners motiveren we je op een prettige manier om zo te helpen bij het behalen van realistische doelen.

 

Creativiteit

Om het beste resultaat te behalen leef ik me in jouw situatie of in die van jouw medewerker/cliënt in, en maak op die manier de verbinding naar voeding, lichaam, beweging en gedrag. Hierdoor wordt het bewustzijn stapje voor stapje, vergroot.

 

Vitaliteit

Mensen geven aan dat dat mijn  netwerk en ikzelf energiek zijn in het uiten van onze boodschap over gezondheid en welzijn. Met enthousiasme inspireren we jou om open te staan voor nieuwe levensstijlervaringen. Ik ben dynamisch in het uitvoeren van mijn activiteiten, waarbij ik rekening houd met eventuele beperkingen. De focus ligt op wat jij wél kunt in plaats van te kijken naar wat je niet kunt.


"Als zorginstelling in de Achterhoek richten wij ons op de begeleiding en ondersteuning van adolescenten en volwassenen met een licht verstandelijke beperking, AD(H)D, ASS en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Natuurlijk Fit! met Brigitta. We zijn onder de indruk van het enthousiasme en de deskundigheid waarmee Brigitta met onze cliënten aan het werk gaat. Zij weet de informatie in begrijpelijke taal over te brengen en daarbij voor de nodige afwisseling en plezier te zorgen.”