Advies en verkoop supplementen

Benieuwd wat jij nodig hebt?

Wil je graag een goede keuze maken? Ik geef professioneel advies voor verantwoord gebruik van supplementen. Hiervoor heb ik de website www.verantwoordsupplementengebruik.nl opgericht. Hier vind je een overzicht van de orthomoleculaire voedingssupplementen die ik uit voorraad kan leveren. Ik verkoop uitsluitend producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Met nutriënten in de best opneembare vorm waar geen overbodige hulpstoffen aan toegevoegd zijn.

 

Ik zie dagelijks dat toevoeging van aanvullende voedingsstoffen een snelle en positieve wending  aan iemands gezondheid kan geven. Althans, mits je een geschikt product kiest. Ga niet zomaar iets slikken als je niet zeker weet of het product van goede kwaliteit is en daadwerkelijk iets kan bijdragen aan jouw wens of klacht. Vraag hulp aan een professional om te bepalen welke product en dosering geschikt is voor jouw situatie. 

"Ik help je graag bij de zoektocht naar het juiste product om jouw gezondheid te ondersteunen. Gebruik het contactformulier voor gratis advies op maat om te bepalen welke producten geschikt zijn voor jouw wens of klacht"

Verantwoord Supplementen Gebruik

Voor verbetering van je fysieke en mentale gezondheid is  aandacht voor gezonde voeding, een gezonde leefomgeving,  voldoende beweging, beperken van dagelijkse stress en regelmatig aandacht voor ontspanning een must. Daarnaast kan het aan te bevelen zijn om aanvullende voedingsstoffen te gebruiken om jouw gezondheid te optimaliseren. 

 

Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gezond voedingspatroon. Ze zijn slechts bedoeld ter aanvulling ervan. Ik geloof in goed advies voor het ondersteunen of verbeteren van jouw gezondheid. Daarom help ik je graag met het vinden van de juiste supplementen die hier aan bijdragen. Gebruik het contactformulier als je wilt weten welke producten geschikt zijn voor jouw vraag, wens of klacht.

Ontvang het gratis e-book

 

Boordevol tips voor verantwoord supplementen gebruik

Op alle producten en diensten van Natuurlijk Fit met Brigitta zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing Lees deze eerst goed door voordat je een afspraak of bestelling plaatst