Consult op afspraak

Actief aan de slag met jouw gezondheid

Leer wat nodig is om jouw fysieke en/of mentale gezondheidsklacht(en) te verhelpen of verminderen. Ik leer je te luisteren naar je lichaam en leg uit welke voeding en leefstijlfactoren bij je passen en waar je beter voorzichtig mee kunt zijn.

 

Plan je afspraak gemakkelijk zelf in de online agenda. Je kunt kiezen voor, een consult in mijn praktijkruimte, een wandelend consult in de natuur rondom Dinxperlo of een online consult vanuit huis. Er is ook de mogelijkheid om een kort telefonisch consult te plannen als je slechts een paar korte vragen hebt. De kosten worden in rekening gebracht voor de tijd die je gereserveerd hebt in de online agenda. Het maakt daarbij niet uit welk soort consult je gepland hebt. 

 

Ik leer je graag:

 

✓ wat nodig is om preventief gezond te blijven

✓ te luisteren naar wat je lichaam jou probeert duidelijk te maken

✓ hoe je ontstane ziekteprocessen kunt tegengaan

✓ hoe je genezingsprocessen actief kunt ondersteunen

Natuurlijk Fit met Brigitta draagt het keurmerk

‘Practice Based Evidence Praktijk’

Keurmerk Aantoonbaar Beter

Natuurlijk Fit met Brigitta draagt het keurmerk ‘Practice Based Evidence Praktijk’. Praktijken met dit keurmerk voldoen aan de richtlijnen die staan voor Practice Based Evidence werken. Cliënten weten hierdoor zeker dat er gewerkt wordt met een elektronisch cliëntensysteem dat beveiligd is op het hoogste niveau en krijgen zelf inzicht in de effectiviteit van hun behandeling.

 

Het uitgangspunt van Practice Based Evidence werken is dat er geen gemiddelde cliënten bestaan en dat richtlijnen niet moeten leiden tot standaard zorg. Juist door Practice Based Evidence te werken kan op individueel niveau gekeken worden naar de effectiviteit van een behandeling. De behandeling kan dan ook op individueel niveau worden aangepast.

 

Soort Tijdsduur Investering
Intakegesprek 90 minuten € 90
Consult (telefonisch) 15 minuten € 15
Consult (online-praktijk) 30 minuten € 35
Consult (online-praktijk-wandel) 60 minuten € 65
Consult (online-praktijk-wandel) 90 minuten € 90

Let op!

  • Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw. 
  • Afspraken dienen minimaal 24 uur voor de geplande afspraak geannuleerd te worden.  Bij annulering binnen 24 uur wordt, gezien de gereserveerde tijd, het volledige bedrag in rekening gebracht. 
  • Op alle producten en diensten van Natuurlijk Fit met Brigitta zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Wist je dat

Het is niet altijd nodig om direct met een behandelplan aan de slag te gaan. Misschien wil je gewoon even rustig wat vragen bespreken of vind je het lastig om testresultaten te interpreteren. Ook daarvoor ben je welkom in mijn praktijk. Loop eens binnen tijdens het gratis inloopmoment of stel je vraag via contact formulier.

 

Op alle producten en diensten van Natuurlijk Fit met Brigitta zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing Lees deze eerst goed door voordat je een afspraak of bestelling plaatst