DNA-test

Gecertificeerd iGene professional 

Wil jij nog meer ontdekken over jouw eigen genen? En daar onder begeleiding van een professionele therapeut of behandelaar mee aan de slag? Dan is het goed te weten dat 'Natuurlijk Fit met Brigitta' gecertificeerd iGene professional is.

 

DNA-test voor persoonlijk gebruik

De laatste jaren zijn er steeds meer bedrijven bijgekomen die DNA-tests aanbieden voor persoonlijk gebruik. Aan de hand van een DNA-analyse kun je inzicht krijgen in bepaalde gezondheidsaspecten, waarnaar je preventief actie kunt ondernemen. Uit je DNA valt bijvoorbeeld af te leiden of je overgevoelig kan reageren op bepaalde medicijnen of bepaalde voedingsstoffen. Ook kun je achterhalen of je een erfelijke aanleg hebt voor specifieke aandoeningen.

 

In mijn praktijk werk ik met DNA-testen van iGene

Ik heb gekozen voor de samenwerking met het Nederlandse bedrijf iGene. De DNA-analyse vindt plaats in een Nederlands laboratorium (Erasmus MC), de gegevens staan op een eigen beveiligde server en testresultaten worden nooit zonder toestemming gedeeld met derde partijen. Bij iGene koppelen ze iemands DNA-materiaal los van persoonsgegevens zoals naam en adres. Alleen de gebruiker zelf kan via een unieke, zelf gegenereerde code in de iGene-app toegang krijgen tot de ruwe data en het genetisch rapport.

"De informatie is opgedeeld in drie pakketten zodat je zelf kan kiezen welke onderwerpen je in kaart wilt laten brengen"

Voor iedere test geldt dat de DNA-afname en het laboratoriumproces hetzelfde is. Dit zijn de onderdelen waaruit je kunt kiezen:

Zelf aan de slag met de uitslagen in de iGene-App

Voorgenoemde DNA-testmogelijkheden zijn zelftesten. Je kunt ze op de website van IGene of bij mij als gecertificeerd professional bestellen. Zodra je uitslag bekend is ontvang je alle informatie in een app en kun je zelf van alles ontdekken over je DNA. Met deze informatie kun je zelf maatregelen nemen op het gebied van preventie en leefstijlverbetering. Loop een binnen tijdens het gratis inloopmoment voor meer informatie over de keuzemogelijkheden. Ik leg je graag uit wat de verschillen zijn zodat jij een goede keuze kunt maken.

 

Bestel je DNA-test via bovenstaande buttons

Je ontvangt bericht zodra de speekselkit voor DNA afname binnen is. De set is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en retourenvelop. Zodra de uitslagen bekend zijn ontvang je deze in de app. Heb je hulp nodig bij de interpretatie van de uitslagen of wil je nog meer modules activeren? Plan je afspraak gemakkelijk online. Tijdens een consult leg ik uit wat de uitslagen voor jou betekenen en hoe jij in de toekomst preventief actie kunt ondernemen ter ondersteuning van jouw gezondheid.

Wil jij nog meer ontdekken over jouw eigen genen?

Het persoonlijke DNA-profiel dat iGene voor jou opstelt, bevat meer genetische informatie dan je in de app van voorgenoemde mogelijkheden kunt zien. 

 

Loop je al een tijdje rond met onverklaarbare klachten?

Jij kunt toestemming geven om jouw DNA-profiel te delen met mij als iGene Certified Professional (iCP). In dat geval kan ik jouw Genenpaspoort resultaten én de extra informatie inzien in een speciaal ontwikkeld en goed beveiligd dashboard. Met de aanvullende informatie is het mogelijk een persoonlijk behandelplan op te stellen. Dit brengt veel voordelen met zich mee omdat we heel gericht aan de slag kunnen gaan. Afhankelijk van jouw wens of klacht kan gekozen worden voor de modules:

  1. Methylering
  2. Detoxificatie
  3. Oxidatieve stress
  4. Hormonen
  5. Neurotransmitters
  6. Vitamines
  7. Ontstekingen

 

Bovengenoemde modules zijn los van elkaar en als totaalpakket verkrijgbaar

De extra modules zijn uitsluitend via mijn praktijk verkrijgbaar. Hiermee is het mogelijk om nog gerichter te werk te gaan bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Op alle producten en diensten van Natuurlijk Fit met Brigitta zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing Lees deze eerst goed door voordat je een afspraak of bestelling plaatst