DOEN staat voor: 

Durven | Omdenken | Experimenteren | Nieuwe leefstijl

Tegenwoordig zijn er veel verschillende behandelmethoden, therapieën en coaching trajecten om aan het werk te gaan met je gezondheid. Daarbij zijn er op het internet een scala aan sport- en voedingsadviezen te vinden. Maar wat past bij jou en is ieder aanbod geschikt in jouw persoonlijke situatie? 

 

Met het DOEN-plan leg ik verbinding naar de thema's voeding, lichaam, beweging en gedrag. Het is een totaalconcept waarbij je een op maat gemaakt programma ontvangt en aan de slag gaat met jouw persoonlijke doel(en). Naast mijn begeleiding wordt je bijgestaan door professionals uit mijn netwerk met ieder hun eigen expertise. Samen doen we er alles aan om jouw fysieke en geestelijke gezondheid in topvorm te krijgen.


Werkwijze DOEN-plan :

 

Durven - Na een intakegesprek ben ik goed op de hoogte van jouw vragen, wensen, klachtenpatroon of doel(en) die jij wilt behalen.

 

Omdenken - Met behulp van de verkregen informatie ga ik op zoek naar passende methoden om jou te helpen. Tijdens een tweede afspraak ontvang je een op maat gemaakt programma om aan de slag te gaan. Uiteraard is het mogelijk om samen het plan bij te schaven zodat het volledig aan jouw wensen voldoet. 

 

Experimenteren - De komende weken ontvang je informatie, krijg je een andere kijk op jouw gezondheid, probeer je nieuwe recepten uit, ga je aan de slag met sportieve activiteiten en leer je bewust ontspannen. Je leert omdenken en gaat experimenteren. 

 

Nieuwe Leefstijl - Wat gaat goed en waar zijn nog verbeterpunten te behalen? We bespreken dit tijdens onze tussentijdse contactmomenten. Aan het einde van het traject heb je voldoende kennis opgedaan om in de toekomst een gezonde leefstijl voort te zetten. Wie weet zien we elkaar in de toekomst als je een nieuw doel wilt bereiken.                                                                   

In de toekomst zal ook de cursus 'Wij DOEN het samen' van start gaan.