Gratis inloopmoment

Iedere maandagochtend in Dinxperlo

Iedere maandagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur is er een gratis inloopmoment. Loop gerust eens binnen voor vrijblijvend en kosteloos advies. Je kunt er terecht voor  vragen op het gebied van voeding, gezondheid en verantwoord gebruik van supplementen. 

 

Let op! Het inloopmoment is geen volledig consult.

Bij complexe gezondheidsklachten raad ik je aan een afspraak in te plannen. Weet je niet zeker of ik iets voor je kan betekenen? Uiteraard ben je welkom tijdens het inloopmoment voor een eerste kennismaking. We bekijken samen welke mogelijkheden geschikt zijn voor jouw situatie.

 

Afhaalpunt supplementen

Heb je speciale wensen of wil je producten ophalen tijdens het inloopmoment? Laat het vooraf weten zodat ik het voor je klaar kan zetten. Je kunt je bestelling telefonisch, per WhatsApp of e-mail doorgeven. Tijdens de inloopmomenten is een pinautomaat aanwezig. Het is ook mogelijk om bestelde producten bij de receptie van Fitnesscentrum Ponsen op te halen. Je ontvangt dan een factuur bij je bestelling. Kijk hier voor de actuele openingstijden van Fitnesscentrum Ponsen.

Adresgegevens Inloopmoment 

Natuurlijk Fit met Brigitta 

Europastraat 2-A

7091 XC Dinxperlo

 

Let op! Mijn praktijkruimte is gevestigd in het pand van Fitnesscentrum Ponsen.

 

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Op alle producten en diensten van Natuurlijk Fit met Brigitta zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing Lees deze eerst goed door voordat je een afspraak of bestelling plaatst