Gratis inloopmoment

Tot en met 26 juni iedere maandagochtend in Dinxperlo

Iedere maandagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur is er een gratis inloopmoment in Dinxperlo. Loop gerust eens binnen voor vrijblijvend en kosteloos advies. Je kunt er terecht voor  vragen op het gebied van voeding, gezondheid en verantwoord gebruik van supplementen. 

 

In de maanden juli en augustus is er een zomerstop voor de inloopmomenten

In deze periode ben ik wel gewoon van maandag t/m vrijdag bereikbaar voor je vragen, het plaatsen van bestellingen of het maken van een afspraak via e-mail, telefoon of WhatsApp. 

 

Vanaf september vinden de inloopmomenten op wisselende locaties plaats

Via deze website, mijn Facebook- en Instagrampagina blijf je op de hoogte van actuele locaties en tijden. 

 

Let op! Het inloopmoment is geen volledig consult.

Bij complexe gezondheidsklachten raad ik je aan een afspraak in te plannen. Weet je niet zeker of ik iets voor je kan betekenen? Natuurlijk ben je welkom tijdens het inloopmoment voor een eerste kennismaking. We bekijken samen welke mogelijkheden passen bij jouw situatie.

 

Afhaalpunt supplementen

Heb je speciale wensen of wil je producten ophalen tijdens het inloopmoment? Laat het vooraf even weten, dan zet ik het voor je klaar. Je kunt je bestelling telefonisch, per WhatsApp of e-mail doorgeven. Tijdens de inloopmomenten is een pinautomaat aanwezig. Het is ook mogelijk om bestelde producten bij de receptie van Fitnesscentrum Ponsen op te halen. Je ontvangt dan een factuur bij je bestelling. Kijk hier voor de actuele openingstijden van Fitnesscentrum Ponsen.

Adresgegevens Inloopmoment t/m 26 juni 2023

 

Locatie: Fitnesscentrum Ponsen

Europastraat 2-A

7091 XC Dinxperlo

 

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Op alle producten en diensten van Natuurlijk Fit met Brigitta zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing Lees deze eerst goed door voordat je een afspraak of bestelling plaatst