Online advies voeding & leefstijl

Ontvang professioneel online advies ter ondersteuning van jouw gezondheid

Wil je weten of jouw voedingspatroon voorzien is van alle energie-, bouw- en herstelstoffen om preventief gezond te blijven? Probeer jij iedere dag gezonde maaltijden te bereiden om optimaal te functioneren? Of heb je lichamelijke of mentale gezondheidsklachten en vraag jij je af welke veranderingen nodig zijn om je weer goed te voelen? Ik kijk graag met je mee en geef advies over jouw verbeterpunten voor de toekomst. Kleine veranderingen kunnen net dat verschil maken wat nodig is om van je klachten af te komen. 

 

Advies op maat

Vul het voedingsdagboek en de vragenlijst in zodat ik inzicht krijg in je huidige eet-, en leefstijl. Zodra alle binnen is ga ik aan de slag met een persoonlijk advies op maat. Mochten er nog gegevens ontbreken dan neem ik contact met je op.

"Door mijn werk zie ik veel mensen die onbewust, onbedoeld en ongewild voeding eten die hun klachten veroorzaken, in stand houden of verergeren. Hoe moeten ze dat ook weten? Waar hebben ze iets geleerd over voeding?" 

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Bestel en betaal je online advies voeding & leefstijl.
  2. Download hier het voedingsdagboek en de vragenlijst.
  3. Houdt je voedingsdagboek 7 dagen bij.
  4. Beantwoord de vragenlijst op een rustig moment. 
  5. Zodra alles compleet is mail je het naar info@natuurlijkfitmetbrigitta.nl.
  6. Ik ga aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke plan en laat je weten wanneer je het advies op maat kunt verwachten.
  7. Het verslag ontvang je in je mailbox. Hierin staan uitgebreide voedings- en leefstijladviezen afgestemd op jouw vraag, wens of klachtenpatroon.
  8. Vind je het fijn om de uitslagen en adviezen persoonlijk te bespreken? Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Plan je afspraak gemakkelijk online.

Op alle producten en diensten van Natuurlijk Fit met Brigitta zijn de algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing Lees deze eerst goed door voordat je een afspraak of bestelling plaatst