Voedingssupplementen 

 

Als je jouw fysieke en mentale gezondheid wilt optimaliseren, is  aandacht voor gezonde voeding, een gezonde leefomgeving,  voldoende beweging, beperken van dagelijkse stress en regelmatig aandacht voor ontspanningsmomenten een must. Daarbij kan het aan te bevelen zijn om aan aanvullende voedingsstoffen te gebruiken om jouw gezondheid te optimaliseren. 

 

Ik zie dagelijks dat toevoeging van aanvullende voedingsstoffen een snelle en positieve wending  aan iemands gezondheid kunnen geven. Althans, mits je een geschikt product kiest. Voedingssupplementen kunnen alleen een positieve uitwerking hebben  als ze van goede kwaliteit en samenstelling zijn, er aandacht voor de synergie tussen voedingsstoffen is en er rekening gehouden wordt met de wisselwerking tussen verschillende producten of medicijnen om bijwerkingen te voorkomen. In mijn praktijk zie ik dat daar vaak verbeterpunten te behalen zijn. 

 

Mijn advies is om nooit zomaar iets te kopen als je niet precies weet hoe het werkt, waar het voor bedoeld is en wat de eventuele contra-indicaties zijn. Vooral niet als je medicatie gebruikt. 

Gratis professioneel advies

 

Natuurlijk Fit met Brigitta verkoopt uitsluitend  producten in het hoogste kwaliteitssegment en heeft een breed assortiment aan orthomoleculaire voedingssupplementen op voorraad. 

 

 

Advies voor inname is gratis en ook voor vragen of onzekerheden tussendoor mogen cliënten en klanten van Natuurlijk Fit met Brigitta zich kosteloos melden.

 

Ga naar de webshop voor informatie en producten:

 


"Ieder lichaam is anders, ieder mens is uniek. Wees zuinig op jezelf."