Werkgevers

Natuurlijk Fit met Brigitta biedt diverse mogelijkheden.  Van individuele coaching tot en met op maat gemaakte workshops, trainingen en groepsbijeenkomsten. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over mijn dienstverleningspakket, werkwijze en kosten. Op basis van wensen en doelen stel ik een vrijblijvend plan van aanpak op om  personeel duurzaam inzetbaar te houden.

 

Zorgaanbieders

Heb je tijdelijk extra hulp nodig binnen jouw zorgorganisatie? Ik ben inzetbaar als persoonlijk begeleider in de extramurale zorg. Goede zorg betekent voor mij dat ik de cliënten tot hun recht laat komen. Dit doe ik door het bieden van veiligheid, het verminderen of ondersteunen van de ziektelast en het leren omgaan met de beperkingen. Ik ga voor tevreden cliënten die zich ‘thuis’ voelen en zich gesteund voelen in het nemen van de regie over hun eigen leven. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik graag meer over mijn mogelijkheden en werkwijze.

 

Sport & Gezondheidscentra

Ben je op zoek naar een aanvulling op de bestaande dienstverlening in jouw  sport en/of gezondheidscentrum? Een externe partij die informatieavonden en cursussen organiseert op het gebied van gezondheid en beweging. Natuurlijk Fit met Brigitta biedt verschillende op maat gemaakte pakketten om jouw leden nog beter van dienst te kunnen zijn. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over de verschillende mogelijkheden.


Wat kan ik voor jouw organisatie betekenen?