Offerte – Een gezonde bijeenkomst Op Maat

Er is een tendens gaande dat steeds meer Nederlanders bezig zijn met gezonder leven. Maar wat is gezond en hoe leef je gezonder? Er zijn vele gezondheid hypes die eigenlijk helemaal niet gezond zijn maar soms klakkeloos worden overgenomen. Gezond leven is niet ingewikkeld maar je hebt wel de juiste kennis en handvatten nodig om op een goede en verantwoorde manier hier mee bezig te gaan.

Tijdens een op maat gemaakte thema bijeenkomst kom ik graag vertellen over gezonder leven aan de hand van interessante informatie en praktische tips!

Door mijn jarenlange ervaring als kok, mijn werk als sport instructrice en mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut heb ik een unieke combinatie van kennis en ervaring. Deze werelden breng ik samen in mijn lezingen waarin ik theoretische kennis over het menselijk lichaam en gezond leven combineer met praktische tips.

Vraag een offerte aan

Wil je eens wat anders en een interessante èn verantwoorde activiteit voor bijvoorbeeld jouw vriendinnenclub, vrouwenvereniging, bedrijf of sportvereniging organiseren? Ik kom graag de waarheid over gezonder leven vertellen!

Samen maken we een planning hoe jouw dag of avond er uit moet komen te zien en wat de beste locatie hiervoor is. Wordt het een informatieve en interactieve lezing, een workshop, smakelijk themaontbijt, -lunch of –diner of uitdagende sportles? Alles is mogelijk en ik sta overal voor open.

Neem contact met mij op, dan maken we er samen een leerzame en interessante meeting van!