Succesvolle eerste cursus in februari – maart 2017

Met veel plezier heb ik de afgelopen vier weken de cursus ‘Een leven lang Natuurlijk Fit’ gegeven. Een enthousiaste groep deelnemers, bestaande uit mannen en vrouwen van verschillende leeftijden,  heeft tijdens de cursus alles geleerd over de lichamelijke en psychische gezondheid.

Ze hebben gezien waarom het van belang is dat bepaalde onderwerpen zoals de pH-waarde, enzymen en gifstoffen zo belangrijk zijn om in de gaten te houden. Als er ergens in het lichaam een onbalans ontstaat dan is het slechts een kwestie van tijd tot ‘de echte problemen’ om de hoek komen kijken. Ziek worden gebeurd niet ineens! We zijn alleen verleerd om de symptomen te herkennen.

Een paar reacties die ik aan het einde van de cursus heb mogen ontvangen:

“Ik heb door deze cursus een veel beter beeld wat er in mijn lichaam gebeurd. Mijn tot nu toe onbegrepen klachten lijken nu eindelijk op zijn plaats te vallen. Door de kennis die ik nu heb opgedaan ga ik automatisch bewustere keuzes maken. Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om gezonder te eten, en nog hartstikke lekker ook!”.

“De cursus zet mij erg goed aan het denken, ondanks dat ik op dit moment geen echte klachten heb. Het was boeiend, de tijd vloog iedere cursusavond voorbij. Leuk dat de opzet interactief was en iedere cursusavond een andere opzet had. Fijn dat alle informatie uitgebreid in de cursusmap zit zodat ik het in alle rust nog eens na kan lezen”.

“Dit zou verplichte kost moeten worden voor iedereen! Je krijgt een hele andere kijk op je voeding en leefstijl. Ik heb met plezier geluisterd naar jouw enthousiaste verhalen en duidelijke uitleg over de soms moeilijke onderwerpen. Ik kan en zal het iedereen aanbevelen om aan jouw cursus deel te nemen”.

Wauw, wat was ik blij. Niet alleen omdat de avonden goed verlopen waren en ik zulke ontzettend leuke en lieve reacties heb mogen ontvangen, maar vooral omdat de boodschap die ik over wilde brengen duidelijk aangekomen was. Het is heerlijk om te zien en horen dat de eerste veranderingen bij de deelnemers doorgevoerd zijn en de daarbij behorende voordelen merkbaar zijn.

Lieve mensen ik wens jullie heel veel succes in de toekomst en ga zelf lekker aan de slag met de voorbereidingen voor de volgende cursussen. Er zullen in de toekomst verschillende cursussen en lezingen gegeven worden. Ik ga op zoek naar een geschikt restaurant die tijdens de lezingen een lekkere lunch of ontbijt kunnen verzorgen met mijn eigen recepten. Jullie tips zijn van harte welkom.

Houd mijn website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de volgende cursussen en lezingen. Stuur  een email of privébericht als je een berichtje wilt ontvangen over de volgende startdata.

Ik wens jullie allemaal een hele mooie dag toe!