Get Fit – Stay Fit

Deze afwisselende outdoor groepsles laat zien dat sport en plezier heel goed samen gaat!

Wanneer: Iedere donderdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur.
Waar: We starten vanaf de heuvel naast Café Brüggenhütte aan de Anholtseweg te Dinxperlo (precies op de grens Süderwick-Dinxperlo).
Proefles: Bel of stuur een e-mail als je mee wilt doen met een gratis proefles.

De Get Fit – Stay Fit lessen zijn uitdagend voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Er worden verschillende oefeningen in diverse moeilijkheidsgraden aangeboden. We sporten het hele jaar door in de buitenlucht. Hierdoor verbeter je naast je conditie, spierkracht en spiercoördinatie ook het immuunsysteem. De frisse buitenlucht, verschillende geuren en het mooie uitzicht hebben daarbij een positieve uitwerking op het geestelijk welzijn. Mijn belangrijkste doel is mensen aan het bewegen krijgen, maar vooral ook te houden. Ik bied je een uitdagende les in de buitenlucht waarbij plezier in het sporten voorop staat.

Sporten zonder abonnement heeft zo zijn voordelen!
Ik hanteer geen inschrijfgeld of opzegtermijn. Je betaalt per les of voor een 10-lessenkaart. Hierdoor heb je geen onnodige kosten als je niet iedere week kunt deelnemen. Ook voor degenen die naast het abonnement bij de sportschool zin heeft in een uitdagende outdoor les is de 10-lessenkaart een uitkomst.

Heb jij nog meer motivatie nodig om te starten met sporten?