Vier jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij HB Fitness

Eerst in de fitnesszaal en toen al snel boven bij de Body Pump les die gegeven werd door Brigitta.

Al snel voelde ik me thuis door haar. Ze is erg precies en oplettend wanneer je een oefening niet goed uitvoert en helpt je daardoor op en goede manier te sporten. Het was altijd gezellig met haar en vonden het allemaal erg jammer dat ze met de Body Pump lessen gestopt is.

Ze heeft best een zware periode achter de rug. Haar oudste dochter was vaak ziek en de oorzaak onbekend. De behandelingen duurden erg lang en waren vaak teleurstellend. Het gaat nu gelukkig goed. Toch stond ze ondanks alles altijd lachend haar werk te doen. Mijn respect daarvoor.

Voeding is iets waar ze het vaak over had. Ik vind het mooi om te zien dat ze nu anderen wil helpen om op een gezonde manier te leren eten en daardoor beter te voelen. Ze weet waar ze over praat en werkt alles tot in de puntjes voor je uit. Persoonlijk geeft mij dat een zeer prettig en vertrouwd gevoel. Kortom Brigitta is een vrouw die haar vak verstaat, veel kennis heeft opgedaan en spontaan en leuk in de omgang is. Dank je wel Brigitta.

Ingrid Röttger, 43 jaar uit Dinxperlo

Ingrid Röttger
Ingrid Röttger43 jaar uit Dinxperlo

Get Fit – Stay Fit

Deze afwisselende outdoor groepsles laat zien dat sport en plezier heel goed samen gaat!

Wanneer: Iedere donderdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur.

Waar: We starten vanaf de heuvel naast Café Brüggenhütte aan de Anholtseweg te Dinxperlo (precies op de grens Süderwick-Dinxperlo).

Proefles: Bel of stuur een e-mail als je mee wilt doen met een gratis proefles.

Kosten: €6,00 per losse les of €50,00 voor een 10-lessenkaart.

Fit worden en fit blijven  

Ik vind het belangrijk dat ook de mensen die niet graag naar een fitnesscentrum gaan toch de mogelijkheid krijgen om meer te bewegen en te ervaren dat dit hartstikke leuk is. (Wie weet krijg ik je toch zo ver eens een fitnesscentrum binnen te lopen!)

De Get Fit- Stay Fit lessen zijn uitdagend voor zowel de beginnende als gevorderde sporter doordat er verschillende oefeningen in diverse moeilijkheidsgraden worden aangeboden. We sporten het hele jaar door in de buitenlucht. Hierdoor verbeter je naast je conditie, spierkracht en spiercoördinatie ook het immuunsysteem. De frisse buitenlucht, verschillende geuren en het mooie uitzicht hebben daarbij een positieve uitwerking op het geestelijk welzijn.

Mijn belangrijkste doel is mensen aan het bewegen krijgen, maar vooral ook te houden. Ik bied je een uitdagende les in de buitenlucht waarbij plezier in het sporten voorop staat. We maken zoveel mogelijk gebruik van ons eigen lichaamsgewicht en zetten af en toe een extra uitdaging in. Hierdoor krijg je genoeg ideeën om ook thuis meer te gaan bewegen.

Het hele jaar door in beweging.
Meld je aan voor een gratis proefles!

Alle voordelen op een rijtje

Gratis: De eerste training is gratis en zonder verplichtingen.

Professioneel: Verantwoord trainen onder begeleiding van een gediplomeerd instructrice.

Uitdagend: Oefeningen op verschillende niveaus waardoor deze les uitdagend is voor zowel de beginnende als gevorderde sporter.

Effectief: Met effectieve oefeningen in de buitenlucht verbetert de conditie en spierkracht, vetpercentage en stress verminderen en het immuunsysteem versterkt.

Persoonlijk: Persoonlijke aandacht en veel plezier bij het sporten staan voorop.

Afwisselend: De steeds wisselende oefeningen zorgen ervoor dat het sporten niet snel verveeld.

Sporten zonder verplichtingen: Geen inschrijfgeld of opzegtermijn, en je betaalt per les.

Bring a friend: Neem een vriend of vriendin mee voor een gratis proeftraining. Koopt hij/zij een 10-lessenkaart, dan sport jij de eerste 2 keer gratis!

Heb jij nog meer motivatie nodig om te starten met sporten?