Sportief en gezellige ontbijt

Iedere woensdag en zaterdag werk ik bij HB Fitness in Dinxperlo. Daar mag ik de mensen in de fitnessruimte begeleiden en een aantal groepslessen verzorgen.
Dat sporten ontzettend belangrijk is weten we ondertussen denk ik allemaal, maar laten we vooral ook het belang van het sociale aspect niet vergeten. Regelmatig spreek ik mensen die door de fysiotherapeut naar een fitnesscentrum gestuurd worden om meer te bewegen en kracht op te bouwen. Sommigen zien daar enorm tegenop. Dit geldt vooral voor de ouderen.

HB Fitness in Dinxperlo is een kleinschalig fitnesscentrum waar persoonlijke aandacht voorop staat. Naast het uitvoeren van de oefeningen wordt er ook tijd vrij gemaakt voor een praatje tussendoor. Mooi hoe vriendschappen kunnen ontstaan in de sportschool!

Vanmorgen hebben we met de mensen uit de Vitaal Plus en Medisch Fitness lessen een mooie fietstocht gemaakt en aansluitend heerlijk ontbeten. Nee, zoals je op de foto’s kunt zien niet de gezondste gerechten, maar af en toe moet je een oogje dicht kunnen knijpen.

Lieve mensen, het was weer fantastisch! Bedankt voor de gezellige ochtend, ik verheug mij nu al op volgend jaar.

Liefs, Brigitta