Succesvolle eerste lezing ‘Start 2017 Natuurlijk Fit!’

Op 19 januari jl. heeft de eerste lezing ‘Start 2017 natuurlijk fit’ plaatsgevonden.

37 enthousiaste dames en heren namen deel aan de lezing. De opzet van deze avond was om de deelnemers niet alleen te laten luisteren, maar ook actief mee te laten denken. ‘Wat is waar’ vragen wisselde zich af met uitleg van Brigitta en korte filmfragmenten om de soms lastige materie zo duidelijk mogelijk over te brengen.

De nadruk tijdens deze avond lag vooral op ‘waarom’ zouden we bepaalde dingen in onze eet-, en leefstijl beter net iets anders kunnen doen. Stap voor stap werd er een reis door het menselijk lichaam gemaakt en bepaalde lichaamsfuncties- en behoeften uitgelegd. Onder andere met onderstaand model werd uitleg gegeven ‘hoe’ het komt dat tegenwoordig zoveel mensen met onbegrepen klachten, ziekten en aandoeningen te kampen hebben. Aan het einde van de avond ontvingen alle deelnemers een mooie map met informatie en recepten om thuis nog eens rustig na te lezen.

Natuurlijk Fit! met Brigitta Zuurbase fabriek 1960Natuurlijk Fit! met Brigitta Zuur-Base fabriek 2017

Vanaf 9 februari start Natuurlijk Fit! met Brigitta met de cursus ‘Een leven lang natuurlijk fit’. Daarbij gaan we in 4 avonden tijd, stap voor stap aan het werken aan een energiek en gezond lichaam.

Ook als je niet aan de lezing heeft deelgenomen, kun jij je aanmelden voor deze cursus. Je ontvangt vooraf de informatie die voor jou van belang is ter voorbereiding op de eerste cursusavond. Kijk bij Cursus & Lezing op deze website voor meer informatie over deze cursus.