Voedingssupplementen 

Voor verbetering van je fysieke en mentale gezondheid is  aandacht voor gezonde voeding, een gezonde leefomgeving,  voldoende beweging, beperken van dagelijkse stress en regelmatig aandacht voor ontspanningsmomenten een must. Daarnaast kan het aan te bevelen zijn om aanvullende voedingsstoffen te gebruiken om jouw gezondheid te optimaliseren. 

 

Ik zie dagelijks dat toevoeging van aanvullende voedingsstoffen een snelle en positieve wending  aan iemands gezondheid kan geven. Althans, mits je een geschikt product kiest. Voedingssupplementen kunnen alleen een positieve uitwerking hebben  als ze van goede kwaliteit en samenstelling zijn, er aandacht voor de synergie tussen voedingsstoffen is en er rekening gehouden wordt met de wisselwerking tussen verschillende producten of medicijnen om bijwerkingen te voorkomen.

 


Benieuwd wat jij nodig hebt?

Als orthomoleculair therapeut help ik je graag bij de zoektocht naar het juiste product. Mijn webshops staan garant voor de beste producten in combinatie met een goede service.

Verantwoord Supplementen Gebruik

In de webshop van Verantwoord Supplementen Gebruik vind je uitsluitend producten die geen overbodige hulpstoffen bevatten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Alle draait om de service. Je ontvangt vrijblijvend advies over welke producten het beste bij jou passen. Er is veel aandacht voor de inzet van de juiste producten op het juiste moment, het op- en afbouwen van voedingssupplementen en de wisselwerking met medicatie.

 

www.verantwoordsupplementengebruik.nl 


 

Ken jij de gepersonaliseerde Vitamineboxen al?

De keuze in voedingssupplementen en fabrikanten is enorm. Maar wat heb jij nou nodig? Wij geloven in persoonlijk advies voor het ondersteunen of verbeteren van jouw gezondheid. Daarom helpen we je graag met het vinden van de juiste voedingssupplementen die hier aan bijdragen.

 

Maak kennis met de Vitamine Maand-, Kwartaal- en Jaarbox

 

Je ontvangt voedingssupplementen afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en wensen. We leveren alle producten in precies de juiste hoeveelheden. Hierdoor krijg jij altijd de beste kwaliteit, precies wat je nodig hebt, wordt er niks verspild en heb je geen onnodige kosten meer.

 

De box bestaat uit een selectie van vitaminen, mineralen, spoorelementen, antioxidanten, fytonutriënten, kruiden, enzymen, vetzuren en/of eiwitten van alleen de beste leveranciers.

 

www.vitaminemaandbox.nl 

Wil je graag een goede keuze maken? Ik geef vrijblijvend professioneel advies